Huisstijl ontwerpen

Elke ondernemer weet dat een huisstijl een belangrijk onderdeel is van de identiteit van de onderneming. Ook in een tijd waarin er minder drukwerk wordt gestuurd, begint uw uitstraling met een onderscheidende identiteit. Uw bedrijf is uniek en daar hoort een unieke uitstraling bij: een krachtig logo met een uitgebalanceerde huisstijl.

Een onderscheidende huisstijl

Tegenwoordig versturen we alles digitaal, maar het visitekaartje blijft. Een onderscheidende huisstijl en een goed ontwerp blijft daarom van belang. De verleiding voor het gebruik van standaard templates is groot: makkelijk, snel, goedkoop. Standaard templates kunnen alleen nooit uw imago en identiteit benadrukken en stel u eens voor dat uw concurrent met hetzelfde template en de bijbehorende uitstraling naar buiten treed? Ontwerpstudio FUNck ontwikkelt een huisstijl en logo dat u verdient!

Zelf een huisstijl ontwerpen?

Heeft u zelf een briljant idee? Dan gaan wij dat niet uit de weg! Samen bewandelen we het pad tot een definitieve versie. Wij komen eventueel op uw locatie om het ontwerp uit te werken: dat werkt zowel helder in communicatie en tijd.

Huisstijlhandboek

Communicatie anno 2014 is veel complexer dan ruim tien jaar geleden. Termen als gemak en transparantie passen goed bij de huidige tijd en de manier waarop consumenten zich bewegen. De tijd van een huisstijlhandboek ontwikkelen voor flyers, posters en brochures ligt achter ons. De ontwerper van vandaag heeft veel meer vaardigheden nodig dan voorheen. Kennis over offline communicatiemiddelen zijn en blijven belangrijk, maar het gebruik en de inzet van online communicatiemiddelen tijdens het ontwerpproces zijn niet meer weg te denken.

Ontwerpstudio FUNck volgt alle ontwikkelingen op de voet en beweegt flexibel mee met de markt én met de vraag van u als opdrachtgever. Een huisstijlhandboek ontwikkeld door Ontwerpstudio FUNck, bevat alle belangrijke elementen voor zowel offline als digitaal gebruik.