cover_ontwerpstudio_funck

FUNck: Grafisch Ontwerper Tilburg

Ontwerpstudio FUNck: Grafisch ontwerper tilburg

Get FUNck! Wij hebben plezier in ons vak en zitten boordevol inspiratie. Wij zijn sterk in beelden, in de meest brede zin van het woord. Vanuit uw passie ontwikkelen wij een stijl waarbij u zich thuis voelt. Zo creëren wij een uitstraling die het imago van uw bedrijf versterkt. Voor de uitwerking maken we gebruik van moderne technieken en middelen. En als u wilt, leveren we ook echt ambachtelijk werk. Wij zijn van alle markten thuis.

Ontwerpstudio FUNck: Grafisch ontwerper Tilburg

Ontwerpstudio FUNck vertaalt samen met u de visie uit uw communicatieplan naar een grafisch ontwerp en zorgt er vervolgens voor dat dit ontwerp op alle communicatie-uitingen uniform wordt overgenomen. Wij denken graag mee over:

  • huisstijl
  • flyers, folders & brochures
  • verpakkingen
  • webdesign & websites
  • sign & zeefdruk

Grafisch ontwerper Tilburg

Initiatiefnemer en eigenaar van Ontwerpstudio FUNck is Paul Funcken. Hij volgde verschillende opleidingen op het gebied van grafisch ontwerp en kunstzinnige vormgeving. Hij werkte ruim 20 jaar als art director en lid van het managementteam van reclamestudio P Projects. Hier won hij verschillende prijzen.

Ruim zes jaar geleden besloot Paul een nieuwe koers te gaan varen en startte hij met Ontwerpstudio Funck. Hier werkt hij als grafisch ontwerper en combineert dit met zijn passie voor ambacht: beeldhouwen en glaskunst. Ontwerpstudio FUNck heeft jarenlange ervaring op het gebied van grafisch ontwerp, 3D design en webdesign. Aangevuld met kennis en passie voor ambacht: de totaalproductie van de grafische ontwerpen.

Op zoek naar een creatief grafisch ontwerp? Neem contact met me op!


Geplaatst

in

door

Tags: