cover_ontwerp_starterspakket

Huisstijl ontwerp starterspakket

Tijdelijke actie: Huisstijl starterspakket
Bent u een startende ondernemer? En bent u op zoek naar een betaalbare en professionele huisstijl? Ontwerpstudio FUNck biedt tijdelijk een totaaloplossing voor alle startende ondernemers! Het starterspakket bevat alle belangrijke grafische communicatie-uitingen die u nodig gaat hebben.

Pakket EEN
€650,00
excl BTW
  • 2 unieke logo voorstellen
  • 2 correctierondes
  • Ontwerp van briefpapier, envelop en visitekaartje inclusief PDF template briefpapier.
  • GRATIS 500 stuks visitekaartjes. (250 grams, digitaal gedrukt, FSC papier)

Pakket TWEE
€450,00
excl btw
  • 2 unieke logo voorstellen
  • 2 correctierondes
  • GRATIS 500 stuks visitekaartjes. (250 grams, digitaal gedrukt, FSC papier)

Briefpapier en enveloppen bedrukken
Tegenwoordig ondernemen we voornamelijk digitaal. Offertes en facturen worden per mail verzonden en een passende digitale handtekening vervangt briefpapier en enveloppen. Toch kan het handig zijn om te beschikken over voorbedrukt briefpapier en enveloppen in uw huisstijl. In combinatie met het Huisstijl starterspakket  bieden wij optioneel 1000 briefpapier en 500 stuks EA5 venster enveloppen op FSC papier aan voor een meerprijs van € 189,00 (excl. btw). Prijs is gebaseerd op eenzijdige full colour druk. Wij zorgen voor perfect drukwerk en voor u geeft dit geen gedoe met bestanden aanleveren.

Zoveel mensen, zoveel wensen
Elke (startende) ondernemer heeft eigen wensen en behoefte als het om huisstijl gaat. Het is daarom mogelijk om aan het bovenstaande totaalpakket naar eigen wens uit te breiden. Ook dan dragen wij zorg voor een passend voorstel.

De bovenvermelde prijzen zijn pakketprijzen en alleen geldig in combinatie. Neem contact met ons op voor een passend voorstel!


Geplaatst

in

door

Tags: