FUNck kantoor

Over FUNck

Get FUNck! Wij hebben plezier in ons vak en zitten boordevol inspiratie. Wij zijn sterk in beelden, in de meest brede zin van het woord. Vanuit uw passie ontwikkelen wij een stijl waarbij u zich thuis voelt. Zo creëren wij een uitstraling die het imago van uw bedrijf versterkt. Voor de uitwerking maken we gebruik van moderne technieken en middelen. En als u wilt, leveren we ook echt ambachtelijk werk. Wij zijn van alle markten thuis.

Portret van Paul in de ontwerpstudio

FUNck at work? Wij werken vanuit een persoonlijke benadering. Samen met u als opdrachtgever bepalen we welke uitgangspunten van belang zijn. Van daaruit bedenken en ontwikkelen wij een passend concept en (grafisch) ontwerp. Dit is een groeiproces, waarbij we ons creatieve denkwerk regelmatig met u delen via ons online schetsboek. Nieuwsgierig? Maak kennis met Ontwerpstudio FUNck: get FUNck!

[colswrapper][column size=”one-half”]FUNck werkt voor:
AGIB
Carl van Kuijck
DCR Europe BV
ISS Facility Services
FeedFarm
Grafimates Dane
Kunstbalie
Peitsman Fournituren
Veolia
[/column][column size=”one-half-last”]FUNck werkt samen met:
Schrijvers
Drukkerijen
Sign-leveranciers
Online marketeers
Webdevelopers
Fotografen
[/column][/colswrapper]

Initiatiefnemer en eigenaar van Ontwerpstudio FUNck is Paul Funcken (1958). Paul is een zeer ervaren en veelzijdig creatief brein. Hij volgde diverse opleidingen op het gebied van grafisch ontwerp en kunstzinnige vormgeving. Na een start als docent beeldende vakken, werd hij art director en lid van het managementteam van reclamestudio P Projects in Udenhout. Als art director verzorgde hij grafisch ontwerp, 3D design en webdesign. Vanuit zijn managementtaken was Paul verantwoordelijk voor calculatie, orderbegeleiding, inkoop en relatiebeheer. En leidde hij nieuw talent op van het St. Lucas uit Boxtel. Na een kleine 20 jaar koos Paul zijn eigen weg en ontwikkelde zich als beeldhouwer en glaskunstenaar. Hij werd tevens docent beeldhouwen en glaskunst. In 2010 startte Paul Ontwerpstudio FUNck.

portret-paul-funcken-ontwerper

Nominaties en prijzen

  • Prof. Klevering Prijs
  • Sign Award gevelreclame
  • Welstandsprijs Noord-Brabant
  • Sign Award, Zuil IVN
  • Communicatieprijs Midden Brabant