Ontwerpstudio FUNck logo Ontwerpstudio FUNck

Flyers, Folders & Brochures

Een goed flyer vraagt de aandacht en visualiseert duidelijk uw boodschap.

0
In een tijd waarin het lijkt dat we alles digitaal communiceren via het internet, mail of social media moeten we de kracht en het effect van flyers, folders en brochures niet uitsluiten. Een goed flyer vraagt de aandacht en visualiseert duidelijk uw boodschap. In tegenstelling tot een flyer per e-mail blijft een folder of brochure langer liggen en wordt nog eens teruggepakt om door te lezen.
DCR Flyer door ontwerpbureau FUNck

DCR Europe BV

Speciaal voor de Euroshopperbeurs heeft Ontwerpstudio FUNck de folders gerestyled en voorzien van nieuwe foto’s en tekst. De opdracht was het handzamer maken van de folders, door het formaat van A4 terug te brengen naar A5, zonder in te moeten leveren in informatie. De folder is uitgevoerd in het Nederlands, Engels en Duits. FUNck heeft naast het redesign ook het drukwerk verzorgd.

flyer open deur ika funck
poster afstudeerders door FUNck

IKA Mechelen

Al jaren is ontwerpstudio FUNck hofleverancier van IKA Mechelen (België) voor design en print. Wij verzorgen de studentenkaarten, de flyers en de affiches voor de open deur (open dag) en de verschillende exposities. Daarnaast geven wij ook vorm aan banners en beletteringen.

galerie il forno flyer door FUNck

Galerie il Forno

Voor Galerie Il Forno in Udenhout verzorgde wij de verschillende uitnodigingen. Er is gekozen voor een flexibel stramien, zodat de steeds wisselende kunstwerken overzichtelijk op de uitnodiging konden worden gepresenteerd.

Brochure voor kunstenaar WIjngaard door Funck

Marianne van de Wijngaard

Voor kunstenares Marianne van de Wijngaard hebben wij zowel het ontwerp als de realisatie van haar brochure verzorgd. De brochure is totstandgekomen door een intensieve samenwerking. De fotografie van de verschillende kunstobjecten is door ontwerpstudio FUNck verzorgd, waar Marianne van de Wijngaard de werken van een begeleidende tekst voorziet. Uiteindelijk hebben wij alle elementen samengevoegd met een prachtig resultaat.

Onderscheidende flyers, folders & brochures

Het ontwerpen van een huisstijl of flyer lijkt tegenwoordig kinderspel. De verschillende online tools maken het mogelijk een ontwerp te maken. Het nadeel is dat u vaak bent aangewezen op een standaard template. Het kan zomaar zijn dat uw concullega hetzelfde idee had. Wilt u zich echt onderscheiden van uw concurrenten? Schakel voor een sprankelend idee ontwerpstudio FUNck in. Naast het ontwerp helpen wij u ook met de afhandeling! Ontwerpen is een vak en wij houden van ons vak.

  • Gegarandeerd een unieke flyer,folder of brochure
  • Eventueel bedrijfslogo/huisstijl ontwerp
  • Controle op kleur, afloop, transparantie en lettertypes