Ontwerpstudio FUNck logo Ontwerpstudio FUNck

Verpakkingen

Een product verdient een aantrekkelijke en duidelijke verpakking die afgestemd is op uw product en gebruikersgroep.

0
Uw product verdient een aantrekkelijke en duidelijke verpakking die afgestemd is op uw product en gebruikersgroep. Tijdens het ontwerptraject houden wij rekening met inhoud, kwetsbaarheid en het gewicht van uw product. Wij zijn op de hoogte van de voorschriften van EAN en QR-codes. Naast een sterk design verzorgen wij ook de werk- en stanstekening voor de productie.
lacto verpakking door ontwerpstudio funck

Lacto Phyt Plus

Een homeophathisch diergeneesmiddel bestaande uit 4 injectoren. De oplossing voor de losse injectoren is een stevig doosje van 300 grs karton. De verpakking moet alle informatie bevatten met betrekking tot productsamenstelling en toepassing. Van overheidswege zijn hiervoor strikte regels omgeschreven. Het doosje heeft een rondom doorlopend design met een fris opvallende kleur.

Packshot-Bolufeed-Calcium-2014

BoluFeed

Bolussen zijn een top product voor de melkveehouderij, het product meot dan ook een top uitstraling hebben. Omdat het in verschillende landen wordt gedistribueerd is er gekozen voor een polystyreen verpakking met een zelfklevende wikkel. Deze wikkel wordt voor elk land vormgegeven en voorzien van alle voorgeschreven informatie. Voor sommige  europesche landen geldt dat het in meerdere talenmoet worden opgemaakt.

verpakking door ontwerpstudio funck

SureBond

Twee componenten lijm, de opdracht was maak een eigentijdse fris ogende verpakking voor een tube. Voor de productie is de  stevigheid van het karton een belangrijk punt van aandacht

Verpakkingen ontwerpen en maken

Verpakkingen zijn er in alle soorten en maten. Ontwerpstudio FUNck ontwerpt en maakt originele en ongecompliceerde ontwerpen voor uw verpakking, zodat ze opvallen en een hoge herkenningswaarde hebben. Een goede verpakking kan een onderdeel zijn van uw communicatiestrategie. Kijk bijvoorbeeld naar de eenvoud van Apple en de prikkelende vormgeving van CoolBlue.

Wij helpen u graag bij de doorvertaling van uw product naar een passend verpakkingsmateriaal. Wij werken met verschillende gerenommeerde verpakkingsproducenten. U bent er van verzekerd dat het ontwerp en de uitvoering ervan dik in orde zijn.